Jdi na obsah Jdi na menu

Squash pro členy v roce 2019

Jako členové SKP Semily máte možnost využít permanentky na squash v SC Semily.

Jsou nakoupeny permanentky jak na dobu 6-14 h. tak na 14-23 h. Žádáme členy, kteří mohou hrát v době od 6 h. do 14 h., aby využívali tuto dobu, protože permanentky jsou levnější, čímž jich samozřejmě za stejnou cenu budeme moci pořídit více.

Do SC Semily noste členský průkaz (kartičku) a občanský průkaz, protože jinak Vám nebude hra na permanentku SKP Semily umožněna. Permanentky jsou v recepci SC Semily, kde recepční na permanentku uvede členské číslo člena, který vstup z permanentky využil. Vstup je brán za hodinu pobytu na kurtu nikoliv za počet osob, které na kurtu ve stejnou dobu jsou, tedy i když budete hrát dva, případně se Vás bude střídat více, dojde k proškrtnutí vždy jen jednoho políčka na permanentce - z tohoto důvodu se raději shromažďujte před hrou u recepce a nahlašujte vždy vstup jen na jednoho hráče (člena SKP Semily).

Za zapůjčení permanentky se hradí poplatek hospodářce SKP Semily Lence Hajské, která Vám podá bližší informace. Částku mezi poplatkem hospodářce a cenou vycházející na permanentní hodinu dotuje SKP Semily.

Rezervovat kurt si můžete  v online systému  a nebo dle  informací v kontaktech

Informace o sportovišti naleznete na

http://www.sportovni-centrum.cz/sportoviste/squash

Podmínky jsou shodné s předchozím obdobím.