Jdi na obsah Jdi na menu

Policejní Švihák, Bitozeves 2016

Vážení přátelé,

 

dovolte mi, abych Vás srdečně pozval na další golfový turnaj určený převážně pro policisty, hasiče, zaměstnance PČR a MV ČR, členy sportovních policejních klubů, který se odehraje v pátek 9.9.2016 od 10h. (canon startna hřišti GC Bitozeves (www.golfbitozeves.cz) pod názvem POLICEJNÍ ŠVIHÁK.

 

Kapacita turnaje je 60 hráčů s předností pro hráče PČR atp.  Bude se hrát 2 x 9 jamek. Startovné je stanoveno zvýhodněné na 800,-Kč pro nečleny, 300,-Kč pro členy GC Bitozeves, když na turnaj se  nevztahují  žádné reciprocity . V ceně je zakalkulován rozhodčí, zápis výsledku, snídaně formou bufetu, svačina do bagu, občerstvení na jamce č. 6, oběd. Ceny pro první tři v každé kategorii mimo absolutního vítěze v kategorii Policejní Švihák - zde bude  speciální cena. Budou 4 kategorie společné pro muže a ženy:  kategorie 0-18 s 3/4 vyrovnáním na rány, 18,1-36 na STB body , max. započítávaný HCP hráče pro  turnaj 36 (stejně těch vyšších HCP moc není, ale i tito hráči se mohou účastnit),  0-54 Policejní Šviháček na STB body (jen pro policisty, hasiče, zaměstnance PČR a MV ČR, členy SKP/PSK), Policejní Švihák na čisté rány (jen pro policisty, hasiče, zaměstnance PČR a MV ČR, členy SKP/PSK), longest drive na jamce č. 3 (ženymuži zvlášť) , nearest to the pin na jamce č. 4 společný.  Měřící přístroje povoleny, doprava ne. 

 

Předběžná uzávěrka přihlášek do turnaje  2.9.2016, aby jsme věděli kolik nás bude a mohlo se případně doplnit místními hráčiPočítáme s tím, že většina hráčů  si přiveze  kamaráda spoluhráče, aby nejeli sami,  tak do flightu by dostali vždy někoho místního, aby věděli co a jak. Přání společného flightu je třeba napsat při přihlášce. Uvádějte prosím v přihlášce informaci, že je třeba Vás zařadit i do "policejních" kategorií (jste policisté, hasiči, zaměstnanci PČR nebo MV ČR, či členové sportovního policejního klubu).

 

Co se týče ubytování, tak kapacita činí v současné době 12 míst v hotelu na hřišti (4x 3-lůžkový pokoj,  500,-Kč/osoba se snídaní), takže bude platit, že kdo dřív přijde ten dřív .... Vzhledem k tomu, že Petr Lemák, který je hlavním organizátorem, slouží jinde, tak není schopen zajisti ubytování v okrese na ubytovně PČR.  Je možnost řešit ubytování v Lounech cca 15 km nebo Žatci cca 10 km a to vlastní cestou.

 

Na turnaj je možné se přihlásit pouze cestou ředitele turnaje, kterým je

 

Petr Lemák

e-mail: lemis@email.cz

gsm: 608 965 599

 

Veškeré dotazy a požadavky k turnaji prosím směřujte rovněž na Petra Lemáka.
Turnaj je umístěn na serveru ČGF  http://www.cgf.cz/TournamentDetail.aspx?IDTournament=489769659  (v nejbližších dnech budou propozice upraveny dle výše uvedeného).
 
Budu se těšit na setkání u dalšího policejního golfového turnaje. Věřím, že nezůstane jen u tohoto ročníku Policejního Šviháka v Bitozevsi, ale že tento turnaj zakoření tak jako Police Day Golf Cup v Semilech. Doufám, že se v roce 2017 a následujících budeme setkávat na ještě větším počtu turnajů.
 
Touto cestou bych chtěl upřímně poděkovat realizačnímu týmu turnaje Policejní Švihák v Bitozevsi, zejména Petru Lemákovi.
 
S přátelským pozdravem
Jan Motejlek
předseda SKP Semily
a ředitel PDGC
gsm: 602 627 305
e-mail: jan.motejlek@hrajugolf.cz