Jdi na obsah Jdi na menu

Tenis v Semilech pro členy SKP Semily

p8100045a.jpg

Nyní můžete, jako členové SKP Semily, hrát na tenisových kurtech TK Semily. Na místě již nic nehradíte. SKP Semily opět objednal a uhradil dlouhodobý pronájem kurtů pro členy na sezónu 2012.

Oproti předchozím rokům je však změna v tom, že na základě členské schůze (náhradní členské schůze) byl výbor SKP Semily nucen stanovit poplatek za pobyt na kurtu, který byl stanoven výborem na 20,-Kč. Poplatek se hradí pouze u hospodářky SKP Semily Lenky Hajské (mobil 606409973), přičemž nemusíte chodit hradit jednotlivé pobyty na kurtu, ale můžete uhradit několik pobytů najednou. Pobyt na kurtu směrem k tomuto poplatku je vymezen pouze hracím dnem (jinak časově omezen není) a je jedno, zda budete hrát dvouhru nebo čtyřhru, tedy není omezen ani počtem hráčů na kurtu. Jak důsledně bude tento poplatek vybírán, záleží pouze na poctivosti jednotlivých hrajících členů SKP Semily. 

Máte stejná práva avšak i povinnosti jako řádní členové tenisového klubu. Respektujte prosím zvyklosti v TK Semily a v případě nejasností se informujte u správce hřiště:

Josef Havel     +420 607 819 854

webové stránky TK Semily    tenis-semily.webnode.cz/

Tenisový řád

  1. Vstup na kurty pouze v tenisové obuvi a ve sportovním oblečení.
  2. Na kurtech, v kabinách a v klubovně je zákaz kouření.
  3. Po ukončení hry je třeba pečlivě uklidit kurty hradlem a smetákem a dále odnést z kurtů lahve, papíry atp. Při odchodu  z kurtů je nutné řádně si očistit obuv od antuky.
  4. V areálu je povinnost dodržovat zásady slušného chování; slušná mluva, neházet raketami, nehádat se na kurtech se spoluhráči atp. je samozřejmostí.
  5. V areálu je třeba nakládat opatrně s veškerým zařízením a udržovat čistotu, zejména pak v šatnách a na sociálkách.
  6. V areálu je zákaz volného pobíhání psů !!!!