Jdi na obsah Jdi na menu

Tenis pro členy SKP Semily v roce 2014

Vážení členové SKP Semily!

Vzhledem k tomu, že v roce 2012 byly, podle všech informací, našimi členy málo vytíženy kurty TK Semily, za něž se hradí dlouhodobý pronájem, přistoupili jsme již v roce 2013 k následujícímu kroku, který se osvědčil.

Kdo budete chtít využívat kurty TK Semily jako členové SKP Semily, budete muset mít předplacené hrací jednotky v návaznosti na loňský model, kdy vše ale záleželo na odpovědnosti členů a hradilo se až "uznal člen za vhodné" (viz. odkaz na článek níže).
https://skp-semily.estranky.cz/clanky/aktuality/tenis-v-semilech-pro-cleny-skp-semily.html

Letos, tak jako v loňském roce, si musíte své hrací jednotky uhradit předem, podle toho v jaké míře plánujete navštěvovat kurty. Na základě předplacení 20,-Kč za hrací jednotku na člena na kurtu obdržíte permanentku, na jejímž základě budete mít správcem kurtů umožněnu hru a on na permanentce vyznačí odehranou hrací jednotku.
Momentálně jsou připraveny permanentky na 10 hracích jednotek za 200,-Kč. Počet plánovaných jednotek můžeme případně drobně upravit dle Vašeho individuálního požadavku.

Permanentky jsou k vyzvednutí u předsedy SKP Semily Jana Motejlka (po telefonické domluvě) a hospodářky Lenky Hajské.

Doufám, že Vás tímto k hraní tenisu motivujeme a budete kurty řádně využívat.

Zároveň velmi děkuji výkonnému výboru TK Semily v čele s předsedou Martinem Krajícem a novému správci kurtů Zdeňku Hendrychovi za ochotu a vstřícné jednání.

S pozdravem

Jan Motejlek
předseda SKP Semily