Jdi na obsah Jdi na menu

SQUASH - jaro 2013

Jako členové máte možnost využít permanentky na squash v SC Semily.

Jsou nakoupeny permanentky jak na dobu 6-14 h. tak na 14-23 h. Žádáme členy, kteří mohou hrát v době od 6 h. do 14 h., aby využívali tuto dobu, protože permanentky jsou levnější, čímž jich samozřejmě za stejnou cenu budeme moci pořídit více.

Výbor stanovil na svém jednání dne 25.2.2013, že zatím zakoupí, pro jarní období, dvě permanentky na dobu 6-14 h. a dvě permanentky na 14-23 h, tedy celkem 4 permanentky.

Do SC Semily noste členský průkaz (kartičku) a občanský průkaz, protože jinak Vám nebude hra na permanentku SKP Semily umožněna. Permanentky jsou v recepci SC Semily, kde recepční na permanentku uvede členské číslo člena, který vstup z permanentky využil. Vstup je brán za hodinu pobytu na kurtu nikoliv za počet osob, které na kurtu ve stejnou dobu jsou, tedy i když budete hrát dva, případně se Vás bude střídat více, dojde k proškrtnutí vždy jen jednoho políčka na permanentce - z tohoto důvodu se raději shromažďujte před hrou u recepce a nahlašujte vždy vstup jen na jednoho hráče (člena SKP Semily).

Za zapůjčení permanentky se hradí poplatek hospodářce SKP Semily Lence Hajské, která Vám podá bližší informace. Částku mezi poplatkem hospodářce a cenou vycházející na permanentní hodinu dotuje SKP Semily.

O rezervaci squashového kurtu v SC Semily se dozvíte  na tomto odkazu

90.178.89.117/  po kliknutí na záložku squash.

Informace o sportovišti naleznete na

www.sportovni-centrum.cz/sportovni-zarizeni/squash.html

Podmínky jsou shodné s předchozím obdobím.