Jdi na obsah Jdi na menu

SPARTA vzdává hold

Akce Sparta vzdává hold je tady. Už popáté!

Pátý ročník tradiční akce. Sparta opět na konec ledna připravuje vzdání holdu všem složkám integrovaného záchranného systému. Holešovický klub rozhodl před lety jako úplně první sportovní oddíl v České republice věnovat v každé sezoně dvě utkání těm, kteří za nás denně nasazují své životy - hasiči, záchranáři, policisté a vojáci. Za to jim patří náš velký dík. V aktuálním ročníku se jedná o domácí zápasy s Libercem a Karlovými Vary na konci tohoto měsíce.

Každý z nás je někdy potřeboval nebo potřebovat bude. Jsou tu pro nás - ať hoří, přišla povodeň, stala se vám nehoda či úraz...

Letošní ročník akce Sparta vzdává hold opět nabídne dva domácí zápasy, z nichž ten druhý 31. ledna proti Karlovým Varům by Sparta měla odehrát ve speciálních dresech, které následně půjdou do aukce. Čistý výtěžek pak bude předán Nadaci policistů a hasičů. „Stejně tomu bylo i v minulých letech. Letos navíc k této sumě přibude i výtěžek z aukce dresů, v nichž se hrálo na Den sparťana utkání veteránů i extraligový zápas s Plzní,“ upřesňuje Petr Bříza, předseda představenstva HC Sparta Praha.

VÍCE ZDE na webu hokejové Sparty

hold-clanek.jpg